Grindar | Uppsala | Västerås | Gävle

Grindar som skyddar och ger ett bra första intryck

En grind är ingången till din villa, industri och fastighet och är ett viktigt första intryck, samtidigt som den har en viktig roll när det handlar om säkerhet och trygghet.

Hos oss hittar du grindar för många olika behov. Våra grindar är underhållsfria, prisvärda och passar de flesta. I vårt sortiment av grindar är valfriheten stor och du hittar varianter som går att kombinera med våra olika staket och stängsel.

Lättast att nå oss är det genom att fylla i kontaktformuläret här på sidan, men det går givetvis bra att både ringa och maila också. Vi garanterar snabb återkoppling. Välkommen! Vi erbjuder kompetent och bred service inom grindar i Uppsala, Gävle, Västerås samt även andra orter i området Uppsala län, Gävleborg och Västmanland.

Grindar i Uppsala, Gävle och Västerås – ett brett utbud

Vi bygger alla de typer av grindar som behövs för att ta sig in och ut ur ett inhägnat område. Inte minst är detta viktigt när större fordon måste kunna köra in på området. Här behövs flexibla grindar som antingen viker sig inåt eller skjuts i sidled.

Alla våra grindar är av högsta kvalitet och håller länge, men tänk på att det också är viktigt att montera grinden korrekt. Grindstolpar ska ha rätt storlek på fundamenten, annars riskerar grinden att hänga efter en tids användande.

Här är de typer av grindar som vi erbjuder:

  • Mobila gånggrindar
  • Mobila rotationsgrindar
  • Mobila vikgrindar
  • Slaggrindar
  • Vikgrindar med eller utan automatik
  • Skjutgrindar med eller utan automatik.
  • Traditionella villagrindar med eller utan automatik

Grindar Uppsala – industri

Industrigrindar är en viktig del i varje företags skydd och den kan göra stor skillnad. En grind är ofta en ganska stor investering och därför är det viktigt att alla grindar anpassas efter de behov som finns när det handlar om inpassering, säkerhet och tillgång till yta.

Oavsett vilken typ av grind du väljer – en slaggrind, skjutgrind eller vikgrind så är det viktigt att du installerar en stark och tålig grind som håller i många år.

Eftersom grinden för många är det första man möts av på ett företag kan det vara värt att välja en grind som inte bara är hållbar och funktionell utan också snygg, modern eller lackad enligt företagets färgprofil.

De olika industrigrindarna har alla sina specifika fördelar:

  • Slaggrindar har två grindblad som öppnas varsitt håll- en prisvärd och enkel lösning som finns i en rad olika bredder.
  • Skjutgrindar öppnas åt ett håll och kan både gå på hjul eller vara fribärande. Här är tio meters bredd ett vanligt standardmått.
  • Vikgrindar sparar utrymme genom att två grindblad viks på mitten när grinden öppnas. Denna grind finns även i en rad olika standardmått.

De flesta av dessa olika grindar går att utrusta med automatik för att öppningen ska fungera enkelt och smidigt. Dessutom kan man koppla flera olika styrsystem till grindarna som exempelvis kodlås, gsm-styrning och tidur.

Grindar Västerås – villa

Hos oss hittar du ett stort utbud grindar för villor. Vilken sort man väljer handlar mycket om tycke och smak. Men det finns några praktiska aspekter som är värda att tänka på innan man slår till och köper en grind. Vilka behov finns – ska en bil kunna köra genom grinden eller räcker en gånggrind? Vilken funktion ska grinden ha – som säkerhet eller en markör för privat område? Hur mycket plats finns till förfogande – en slaggrind kräver plats framför eller bakom medan en skjutgrind behöver utrymme åt ena sidan.

Vi svarar gärna på dina frågor om du behöver tips och råd i valet av grind - oavsett om du behöver den för privat bruk eller om den här avsedd för privat bruk.

Är du i behov av grindar i Uppsala/Uppsala län, Gävle/Gävleborg eller Västerås/Västmanland? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt.

Vi är experter på grindar för industrier och villor