Om oss

Vi är experter på stängsel och vi kan hjälpa dig oavsett om det handlar om att bygga ett stabilt industristängsel, om ett villastängsel eller om att bygga ett stängsel till exempelvis ditt jordbruk. Vi kan även erbjuda hjälp med att bygga staket - runt villor och altaner - och exempelvis bollplank till idrottsanläggningar.

Behöver ni en stabil leverantör av stängsel, staket eller grindar så är vi företaget ni söker efter. Vi åtar oss alla typer av uppdrag och vi gör detta i Uppsala/Uppland, Västerås/Västmanland och Gävle/Gävleborg. Vi sätter alltid kunden i centrum och har kapacitet att skräddarsy lösningar efter specifika krav, behov och önskemål. För oss är inga problem omöjliga att lösa. Vi älskar utmaningar!

stängselservice

Vi har lång erfarenhet av stängsel och vi har genom åren skaffat oss många referenser. Det är viktigt då dessa bevisar att vårt sätt att arbeta är det rätta. Att en tidigare kund står redo att rekommendera oss vidare är ett kvitto på att vi levererat ett jobb av högsta kvalitet. För dig så innebär referenser en trygghet. Vi sätter dig gärna i kontakt med någon av alla våra nöjda kunder så att du kan skapa dig en bättre bild av vilka vi och hur vi arbetar. Målet är att även du i framtiden står redo att ge oss en tumme upp när någon ny beställare ringer. För att detta ska ske så krävs ett perfekt jobb - och det är vi redo att leverera till dig.

Kontakta oss redan idag så ser vi över hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig med ditt framtida stängsel. Välkommen!

Vi är experter på stängsel