Villastängsel | Uppsala | Gävle | Västerås

Vi bygger villastängsel i Uppsala, Gävle och Västerås

Ett villastängsel är ett perfekt sätt att visa var tomtgränsen går och därigenom hålla obehöriga på avstånd. Vi har lång erfarenhet av att skapa personliga, skräddarsydda lösningar för privatpersoner och vi åtar oss uppdrag över hela Uppsala län, Västmanland och Gävleborgs län. Bor du i Uppsala, Gävle eller i Västerås med omnejd så är det bara att kontakta oss.

Vi kommer hem till dig och sätter igång med planeringen av hur ditt framtida villastängsel ska se ut, vilken höjd det ska vara i och hur pass stort det ska vara. Vi kan skapa unika lösningar som gör att din stängslet smälter in i miljön och samspelar rent arkitektoniskt med din villa - utöver att ge ett perfekt, underhållsfritt skydd.

Fördelar med villastängsel i Gävle

Vi bygger villastängsel med tanke på framtiden och av material som står pall för vårt nordiska klimat. Den stora fördelen ligger i just detta. Väljer du att exempelvis bygga ett staket så kommer du också att behöva underhålla detta med jämna mellanrum. Väljer du ett villastängsel så kommer detta att vara mer konstant och vara stabilt år efter år. Det ger dig en enklare vardag.

Ett villastängsel skyddar din tomt och ditt hus på ett bra sätt - och det gör det utan att det känns som ett fängelse. Vi sätter alltid stort fokus på det estetiska och skapar lösningar som smälter in och gifter sig med området. Givetvis så blir även grinden viktig i detta. Den binder ihop allting och här kan vi agera bollplank för att hitta en lösning som passar för just dig.

Har du exempelvis en hund som gillar att sticka iväg på egna små eskapader? Dessa kan du förhindra genom ett villastängsel och detsamma gäller även för andra djur - katter, grisar eller exempelvis får och höns. Ett villastängsel stänger obehöriga ute - och håller samtidigt djur inne på tomten. Detta öppnar för att du som hundägare ska kunna ha din hund fritt ute på gården. Utan risk att hunden sticker iväg och exempelvis blir påkörd. Ett villastängsel ger säkerhet!

stängselservice

Villastängsel i Västerås skyddar vid poolen

En annan säkerhet värd att tänka på gäller pool. Du som poolägare har ett ansvar i att se till att ingen obehörig riskerar att ramla ned i poolen. Detta gäller såväl djur som exempelvis barn som bor i närområdet. Ett villastängsel ger ett extra skydd och en extra trygghet i detta. Givetvis så måste du fortfarande säkra upp genom godkända poolskydd, men det är alltid bra att ha både livrem och hängslen i denna fråga.

Välkommen att kontakta oss om du är i behov av kvalitativa industristängsel i Uppsala/Uppsala län, Gävle/Gävleborg och Västerås/Västmanland

 

Våra villastängsel håller obehöriga på avstånd