Industristängsel | Uppsala | Gävle | Västerås

Industristängsel av högsta kvalitet

Vi har lång erfarenhet av att bygga industristängsel och vi kan hjälpa er verksamhet i Uppsala, i Västerås eller i Gävle med att skapa ett stabilt skydd som håller obehöriga på avstånd. Givetvis så gäller detta även utanför städerna och vi kan åta oss uppdrag över hela Västmanland, Uppland och Gävleborg.

Industrier är känsliga och man måste se till att det finns ett stabilt skydd. Obehöriga ska hållas på avstånd. Dels för sin egen skull - det finns en massa faror som de facto kan skada personer allvarligt inne på ett industriellt område - och dels också för den egna verksamhetens skull: man vill inte att folk ska springa omkring och förstöra arbetet. Givetvis så finns även en stöldrisk att ta hänsyn till. En industri är synonymt med värdefull utrustning och dyra maskiner. Saker som, helt enkelt, måste skyddas. Detsamma gäller för exempelvis bilar, truckar och lastbilar som kan vara åtråvärda för tjuvar.

Tyvärr ser man att industrier och byggarbetsplatser har hamnat i fokus för inbrott under de senaste åren. Skälen till detta är enkel: det finns många värdefulla saker som är enkla att sälja vidare - och det finns ofta ett för klent skydd. En ödesdiger kombination. Genom att anlita oss för industristängsel så säkrar du området och minimerar risken för ovälkommet besök.

Industristängsel i svensk standard håller över tid

Genom industristängsel så säkrar man hela verksamheten och vi erbjuder skräddarsydda lösningar som utgår från varje verksamhets behov, krav och önskemål. Vi kan exempelvis bygga stabila palissadstängsel som utrustas med taggtråd på toppen och där valfri grind kan inkluderas i beställningen. Vi tillverkar våra industristängsel enligt svensk standard och vi använder oss av exempelvis galvaniserade stolpar och rostfritt stål när vi bygger. Material som står emot inbrottsförsök och som står pall för vårt nordiska klimat - år ut och år in.

stängselservice

Industristängsel Uppsala, Gävle och Västerås – säkert och smidigt

Samtidigt så handlar även industristängsel om att erbjuda de anställda och exempelvis besökare en väg in- och ut från området. Man måste kunna ta sig in på ett smidigt sätt och genom att välja rätt typ av grindar så skapar man den möjligheten. Här är det viktigt att grindarna anpassas utifrån den egna verksamheten. Att exempelvis lastbilar ska kunna erbjudas en väg in och ut från området är givet.

Vilka lösningar passar er? Vi arbetar alltid nära våra kunder. Du som beställare anlitar oss och vi går därefter igenom era behov och krav samt tittar närmare på området i stort. Hur stort industristängsel behöver ni, vilka grindar passar och kan det komma att behöva ett lite starkare skydd på vissa ställen? Vi gör en analys och går igenom varenda detalj i syfte att säkerställa att ni både får en säker och flexibel lösning som gör skillnad för er verksamhet. På sikt kan ni även anlita oss för både service, underhåll och eventuella reparationer av det industristängsel ni valt. Det ger en ännu längre livslängd och en ännu säkrare verksamhet att arbeta i.

Välkommen att kontakta oss om du är i behov av kvalitativa industristängsel i Uppsala/Uppsala län, Gävle/Gävleborg och Västerås/Västmanland

Säkra industristängsel av högsta kvalitet